Jaha nu va det ett tag sen jag skrev igen, uscha tiden bara rinner iväg verkligen...
Men mycket har hänt sen sist, vi har varit i Göteborg med Jesse och Chrille, Viggo fick stanna hemma hos mormor och Göran..

Vi sov på hotell, va på Liseberg och gick på stan men fy vad det va folk iofs inte så konstigt va ju mitt i "industri" semestern det va underbart att få en hel natt på hotell dess utom både Thobias och jag sov som grisar :)

Jag har även börjat jobba lite på nätterna, kör tidingen faktiskt roligt men visst de känns att man är trött men som sagt roligt att ha lite annat att göra med! Det behövs..

Igår så va vi på Klämman och Bulten så Jesse och Chrille va barnvakt åt killen, det hade gått jätte bra han är ju så snäll vår lilla unge, bara skrattar och ler hela tiden!

Idag är det F-grupp och jag är bjuden! Får ta och åka dit en stund typiskt bara att det är samtigt som Viggo brukar sova och jag skulle behöva ta tillvara på alla tillfällen som ges men men det får gå ändå!

Lägger upp bilder senare (kanske)

säger bara kom ihåg VIGGO JONSSON lägg namnet på minnet!


Idag är det bara regn så långt ögat kan se...
Igår så kom Liselott Jögge och Daniel hit de va meningen att vi skulle äta lite och se kolla på speedwayen men den blev inställd pga regn så den skulle visas idag klockan 11..

Vi ska titta på de sedan ska Frida och jag ut i skogen och plocka lite blåbär!


Idag säger vi grattis till Viggos Farfar Anders!

Först får vi be om ursäkt för att vi inte uppdaterat på hur länge som helst, men vi har inte varit hemma och inte haft tid att skriva något.
Sen får jag be om ursäkt för att jag är dålig på att ta kort...så nu när vi har haft "semester" så har de inte blivit så mycket fotande tyvärr men jag lovar jag ska bli bätte på de.....

Jaja ska vi komma någonstans så får jag nog börja fundera på vad vi har gjort dom senaste veckorna...

Förra veckan åkte vi ju till Viggos farmor och farfar för att passa deras kossor när dom skulle till öland på semester, det gick bra dom höll sig lugna och fina! Kan erkänna att jag själv inte va nere i ladugården mer än en morgon :O
Faster Jessica och farbror Peter va också där hela veckan, vi hade jätte trevligt! Viggo fick en leksak av dom, en räserbil som han jagar förfullt här hemma, ska se om jag kan filma en snutt på de i morgon :D

På tisdagen så va Thobias kusin och kusin barn på besök Elliot blir 2 i augusti Viggo ville hålla på Elliot hela tiden, konstigt att han kan se att det är ett barn och han verkar förstå att det är det med! senare på eftermiddagen kom faster Therés och Thobias och jag lämnade Viggo i fastranas händer och åkte till Linköping för att gå ut och äta och kolla på bio, vi såg Johan Falk GSI, den va RIKTIGT bra....

Onsdagen bara gick det va dåligt väder och tråkigt.....

Torsdagen åkte fastrarna, Viggo och jag till Linköping för att shoppa lite, men de fanns inte så mycket...
Farmor och Farfar kom hem och dom hade haft de bra dom med

Fredagen så åkte vi in till Västervik och kollade lite åt mat och glass, de va visfestivalen så de va lite folk ute, vi hittade en tröja till Viggo som ni får se i morgon med..

Lördagen åkte vi hem och de va skönt att komma hem men vi stannade inte så länge utan på söndagen så åkte vi ner till mormor och Göran för Thobias behövde ha hjälp med bilen :)
Vi hann med en sväng till Kosta men de va sjukt mycket folk så vi tittade inget utan tog bara en lunch...
Tisdagen åkte jag och Viggo ner till min gammelfarmor i Olofström, hälsade på henne lite...Inte så ofta man träffar henne men de märks att hon blir 90 i oktober.

Nu fick ni en snabb blick på va vi har gjort den senaste tiden haha Frida är du nöjd nu?


Klapp klapp
En liten filur


Ska man hälpa pappa så får man ha lurar på sig haha en aning förstora men ack så söt, va ju musik i dom så han tyckte dom va bättre än kidsen :D


Avslutar med en film Viggo har hittat sin nya leksak, han ålar sig omkring överallt och har förstört lite blommor men va gör de?


Idag har det varit en helt vanlig dag (nästan) vi va och träffade farbor doktorn på fm idag det va 6månaderskontrollen men eftersom läkarn va sjuk när Viggo hade tid så fick vi ta den nu istället, allt såg bra ut. Inget att klaga på dock sa han att Viggo va en livlig pojk, killen ville inte riktigt ligga på rygg så han fick lyssna på hjärtat utan han vände sig om hela tiden...

Innan vi åkte till Mönsterås så åkte vi till Frida och co för att ta en liten promenad, suck va kvavt de var jag blev genomsvett haha...men skönt va de med..

Jag brukar inte hoppas på att de ska åska då jag är livrädd när de drar igång men nu BEHÖVS de verkligen det är olidligt hörde att mamma/mormor och dom hade haft ett riktigt oväder...uscha

jaja lägger ut lite bilder från en vanlig dag i skogen...

Missade att ta kort när Viggo rev ner tv-spel, pappas glasögon, blomkrukan............ja ni hör vårt hem kommer se ut som ja jag vet inte vad, vi kommer få plocka bort allt om vi vill ha något ifred :D men det är så de ska va och vi tycker det är jätte kul, sitter mest och skrattar åt han..haha


En utslagen kille


En annan utslagen kille

2 min med flugsmeckan bläää


RSS 2.0