Vad tror ni?, går sonen i samma spår som sin far? Bonde nästa!

I går så hade vi som sagt Faddermorsan på besök, fadderfarsan jobbade så han följde inte med Vi tog de mest lungt i solen och så invigde vi Viggos nya pool som jag inhandlade på ullareden :D


Faddermorsan


Viggo och mamma i poolen



Det va ett riktigt bra köp jag gjorde han gillar ju verkligen att bada...

Äntligen va de dags för Frida och mig att åka utan barn till ullared för att handla på oss allt möjligt. Konstigt är det att när man åker dit så ramlar de ner mer saker än vad man tänkt sig dock köpte jag inget onödigt faktiskt va de pappan i familjen som fick mest! men de är han värd!

Färden började med att jag åkte och hämtade bruttan klockan 4 på morgonen, vi han inte så långt innan jag får tvärnita för ett litet rådjur, pang sa de mitt i fronten på bilen. Tur nog så blev det ingen skada på verken bilen eller de lilla djuret och vår färd kunde fortsätta utan några bekymmer...Vi va framme i ullared som planerat kom in i varuhuset klockan tio över sju, inget folk att tala om då det va lungt och skönt, sedan gick vi ut och lämnade lite i bilen och sedan in igen, och ut igen och då tog vi och åt lite bakadpotatis med kycklingröra det va gott!
Sedan gick vi in en runda till för att få med oss de sista, och bilen rullade från Ullared vid halv 1.
Jag kan inte säga annat än att man blev seg av att vara uppe tidigt och sedan köra både hem och dit, men Frida ville inte köra och jag gör det gärna! :) hade ju trevligt sällskap då går ju allt.

Vi fick stanna några mer gånger på vägen hem så tror att vi va hemma runt halv 5!

Gubbarna hade haft de bra utan oss, (inget jag tvivlar på) men de va skönt att komma hem tidigt så man kunde plocka upp allt man handlat och så!

Vi hade en TOPPEN dag bara Frida och jag ME LIKE!
Tack gumman!

Nu får ni se lite bilder från färden!


På vägen dit


pigg som en lärka


Kanske lnte lika pigg här va?


Kaninen ;D


Packningen


Och lite till

Det va tur att vi åkte själva som ni ser hade ingen annan kunnat få plats :D


Viggo och jag åkte ju till stugan för att hälsa på hans gammelfarmor och gammelfarfar i några dagar, jag tänkte passa på å fixa brännan lite med :)

Vi kan inte säga annat än att vi blev uppassade det blir man alltid när man kommer till farmor och farfar. Vi hade även Lukas med oss han tyckte nog inte de va lika skönt som oss då han fick sitta fast i kedjan för det är en massa andra hundar och så där så han kan inte vara lös.

Morfar och morbror kom också på besök på torsdagen och vi solade och badade iaf jag kan ni tänka er de? Det va typ 15 grader i havet och kan säga att de va rysligt kallt, men nu har jag iaf badat för fösta gången iår!

Här får ni se lite bilder!


Lukas har aldrig tyckt om att bada men nu helt plötsligt ville han inget annat!


"Stranden"


Nybadad burrrrr


Gammelfarmor och lillkillen


En del av stugan!


Gammelfarfar och Lukas tar en liten lur


Viggo njuter på altanen!

Det va allt jag hade från dessa dagar!

Idag har Viggo badat ute i sin badbalja för fösta gånge. han tyckte de va lika kul som vanligt att bada :)

Morfar har också varit här på besök idag, fick köra hem han fter halv tre då jag skulle åka till o-hamn för att få nya däck pålagda på fälg och bil.! tack för hjälpen Ronny!

Morfar hade köpt lite kläder till Viggo, dom va fina.

Lillkillen gör tappra försök att ta sig farmåt nu :) han är jätte söt tar nog inte många dagar nu innan han kryper riktigt så kul :)

Han ligger just nu på golvet och jagar dosan till tven..haha så otroligt sött det är att se

Imorgon ska Viggo och jag åka ner till sommarstugan och vara hos farmor och farfar till på fredag. Och på lördag åker vi ju till ullared jippi, ska bränna en skiva ikväll som ska heta Ullared sommer 2009 :D hahaha

Kommer inte ha tillgång till något internet dessa dagar jag är iväg så uppdatering blir de inte!

har inte så mycket att skriva mera så tack för mig!





Efter badet så använde vi den fina badrocken :)



Nu verkar de som om sommaren har kommit, idag har det varit helt underbart ute, Viggo har suttit i skuggan och jag har suttit i min kära brassestol tycker om solen!

Midsommar va som jag skrev innan den bästa sedan man va liten!
Jesse och Chrille va här på midsommaraftonen och vi hade hur trevligt som helst gubbarna gjorde en vacker midsommarstång och vi fick göra kransarna som skulle vara på den, dock va de tänkt att vi skulle haft dom på huvudet men vi va inge bra på att göra kransar så det blev bara två :D
På kvällen så kom också faster Jessica farbror Peter och deras två vänner vi hade ju köpt oss ett spel, idol kareoke som vi spelade. Chrille va snyggast när han gjorde tuppen :D

På midsommardagen så va vi ju bjuda till Frida och Ronny där hade vi också hur kul som helst med kubbspel och singstar synd bara att ena microfonen fungerade som den skulle...Vi åt grillat och spelade fia med hutt, eftersom vi inte hade någon sprit så fick de bli lite öl i snapsarna men de gick lika bra de, hade lite rosa goja som smakade jordgubb de gick med ner i spelet, sedan övergick Frida och jag till cola och chips med dipp de va gött :D Lugt och fridfult men gud va trevligt vi hade de.

Imorgon skulle morfar komma på besök och på eftermiddagen så åker Viggo och jag till o-hamn för att få nya däck på bilen, måste vara bra däck när vi ska till ULLARED Frida och jag är som små barn när de gäller de vi ser verkligen framimot att åka dit tihi

På onsdag åker Viggo och jag ner till stugan för att tillbringa lite tid med min farmor och farfar, saknar dom va ju hos dom så gott som varje dag innan! skönt med om de blir fint väder då ska vi plaska i vattnet...










Killarna har roligt




Va dålig på att ta kort hos Frida och Ronny blev bara på fian, men jag hänvisar till Frida där har ni fler bilder.



Nu ska jag äta lite sedan blir de en promenad. lite stel i benen idag efter nästan 2 mil på cyklen igår!



Önskar Viggo hans mamma och pappa!

Hoppas ni alla får en underbar helg vädret ser ju ut till att vara helt okej iaf!

Vi plockade och gjorde iordning lite i Viggos kommande rum, satte upp en hylla med hans doppresenter på och en tavla som hans gammelfarmor har gjort!




Denna fina nappen har morfar blåst helt själv!


Fina tavlan!

Viggo fick förstås mycket annat i doppresenter så som bestick, halsband och andra grejer.

Här kommer en annan bild på väldens finaste unge!


yes. jag har börjat städa lite uppe så inte våra gäster får en allergisk attack när dom ska sova hos oss :D

Hade lite besök idag, dock stannade dom inte så läge kom hit och åt sen åkte dom igen! tss men de va trevligt att ni kom mamma bror och Linnea va de som va här.
Frida, Lucas och lilla Bella kom med för att mamma skulle se vem de är jag umgås med hela tiden..hihi

om vi ska komma till midsommar nu så vill jag bara säga några få saker.

Gud vad jag tycker det är skönt att ha barn, man slipper åka till öland och försöka tycka det är roligt att dricka en massa i flera dagar, det har aldrig varit mig grej, förstår inte vitsen med att supa sig asfull i 3 dagar.
Men visst har jag varit på öland och hyrt stuga och druckit mig full, men bara en dag.
Tänk så många som råkar illa ut! Själv va jag mest rädd när man gick på campingarna bäst va de va så ringlade de någon full människa på en när man gick, och tänk på alla dom som råkar illa ut.
Antingen blir de våltagna, knivhuggna eller skärda av krossade glasflaskor....usch vad jag tycker de är otrevligt.

Därför tycker jag ännu mer om Viggo just när det är sådana här "högtider"

Vi ska ha den bästa midsommar på många år! Ellerhur?

Vi har börjarr borsta Viggos tänder nu när dom kommit upp så pass :) han vill gärna hålla i tandborsten själv..


Det går lite bättre när mamma hjäper till!




Helgen har varit helt underbar, vi har varit en HEL familj hela helgen (nästan).
I lördags va vi i kalmar då pappa skulle köpa sig en bilstereo till sin BMW, när vi varit på NETONNET så åkte vi vidare till CITYGROSS för att inhandla lite mat.
Vi åkte sedan till Ålems marknad för att hitta en keps till lillkillen men dom hade inte en enda barnkeps...vi hittade en jätte tuff t-shirt som jag ångar att vi inte köpte, det stod ÖVNINGS-GÅR på  :D haha
I fredags så va Jesse och Chrille här och tittade på film vi planderade också midsommarafton som vi ska spendera med dom.

Idag har jag varit med Frida och Alice på cirkus, det var första gången Alice va på cirkus och det gick bra tills Clownen kom hon blev rädd för den och om jag inte mins fel mamma så va jag med rädd för clownen va?
Vi stannade till paus, sedan åkte vi och hämtade pizza som vi åt hos familjen Axelsson/Karlsson där pappan och Viggo väntade på oss!

Kort sagt så har helgen varit helt underbar! Nu väntas Midsommarvecka och i morgon ska vi börja med picnick!



Jaha även denna dagen börjar lida mot sitt slut. Jag började dagen med att cykla en mil sen blev det mammaträff och prat med tandläkaren, dom sa att man skulle börja borsta tänderna så fort dom kom upp, så ikäll va de första gången Viggo fick smaka på bamsestandkräm och ha en liten tanborste i munnen!

Han hade vuxit ännu mera nu, han vägde 8320g och va 67,5 lång.

Efter vi varit på BVC så pkte vi hem och åt lunch och sen vidare till affären och Frida, när jag skulle betala maten jag handlade så upptäckte jag att jag inte hade mitt kort i plånboken, det va borta! Hittade de ingenstans så antagligen så tappade jag det när vi va i Mönsterås igår, kortet är spärrat och jag får ett nytt nästa vecka. klumpiga jag!

När vi kom hem så klippte jag gräset, och jag kunde klippa nästan allt bara lite på den lilla gräsmattan som blev kvar, Viggo tyckte de blev tråkigt att sitta och titta på morsan när hon gick och gick dock så satt han och sa inte ett ord på nästan 1 ½ timme! duktig kille man har....

Imorgon är det fredag och helg. På lörda ska vi åka på marknad och på kvällen kommer Jesse och Chrille, va ett tag sen nu men vi ska äta lite och planera midsommarafton! trevligt.

Tack för idag.


Idag har Viggos gammelfarmor och gammelfarfar varit här på besök. Vi åkte och köpte lite nya blommer så farfar kunde plantera åt mig, han tycker det är roligt och har lite grönare fingrar än sitt barnbarn :D
har också varit hos grannen och firat han då han fyllde 39. haha nästa år då ska han få igen för allt han gjort :D tss

Imorgon ska vi på mammaträff på BVC ska bli kul ska ju väga lillkillen med då, va tror ni han väger?

Här kommer lite bilder från dagen som gått!

Vill också säga det igen, har verkligen hittat en härlig vän är så glaaad! och snart bär vi av till ULLARED ska bränna en skiva så vi kan ha lite dunk i bilen..haha


Fint va?

Dom blommorna som va i lådorna innan satte vi i denna fina gamla badtunna






Yes idag känner vi i vår familj oss lite rika! Skattepengarna har kommit in på våra konton...Men tyvärr så kommer dom nog att gå åt med tanke på att jag inte ska ta ut några mammadagar nu i juni, den som spar han har :)
Har inte så mycket att skirva, tänkte att vi skulle ut och promenera lite när Viggo vaknat dock tänkte jag inte gå i skogen där det finns ormar och skit, får bli på asfalten upp till krysset blir iaf en liten bit...kanske kklippa gräset med? får se vad jag gör.

Imorgon skulle vi egentligen åkt på 6-månaders kontroll hos farbror doktorn men vår BVC tant ringde och sa att han va sjuk, så de blev inget med de, ny tid 1 juli. Får väga och mäta på torsdag när vi ha mammaträff tror tandläkaren skulle komma och informera lite då det passar ju bra nu när tänderna tittar fram.





Grattis till Mormor som fyller år idag!




Det har varit lite knasigt om nätterna för Viggo nu ett tag, antar att det är tändrna som växer...
Så när vi ätit gröt och så idag så gick Viggo och jag upp till pappa som låg kvar i sängen, klockan va ca 8:30 då pappa gick upp och vi låg kvar och somnade i 2½ timme! fattar ni vilken panik jag fick när jag vaknade vid 11. Herregud hela dagen hade ju gått, men tror både Viggo och jag behövde de idag.
Vi har varit och handlat och jag köpte jäst för att jag skulle baka lite bullar nu ikväll

När pappa åkt till jobbet så åkte Viggo och jag till Frida som också bakade bullar, haha. Vi hjälpte henne det va trevligt.
Nu har jag sista plåten i ugnen och Viggo är nybadad, han vaknade igen men är jätte trött så somnar nog när som helst igen.

Såhär mysigt hade han när han badade idag



Tack för idag!

Ja idag kom skivan på posten!
Mattias Va så snäll och skickade den med alla fina bilder han tagit på vår underbart söta son :D

Jaha annars är allt som vanligt, tanden växer och frodas, likaså Viggo.
Vi har varit hos familjen Axelsson/Karlsson idag, hade med mig min Lukas idag skulle ju se hur det gick med lilla Bella. Hon va lite reserverad i början men sedan gick det bra (Bella är deras lilla hundvalp)

Imorgon ska vi åka till Viggos farmor och farfar ska tillbringa helgen där, va ett tag sen vi va där och sov över så de ser vi framimot!

Här kommer bilderna...

Titta och NJUT















Visst va dom fina? Kommentarer tack!

Sorry! Jag har inte riktigt haft tid att sitta här och skriva, kollade igenom kameran också och jag hade bara tagit några få kort på Viggo när vi va och kollade på morbror Johan när han spelade fotboll, inte så kul kanske!


Köpte ju en massa kläder med men har inte tagit några kort på de heller, jag lovar att jag kommer lägga ut bilderna från fotograferingen på torsdag hoppas jag får skivan på posten då!

Idag har jag tvättat alla mattor i huset hängde ut dom men dom hann inte riktigt torka och VIPS så kom regnet, så nu är dom verkligen inte torra...Vi har även varit hos Frida med familj gubben är med hemma för att måla om huset det blir jätte fint, flitiga!

Fick reda på IDAG klockan 10 att de va mammaträff klockan 12 i Mönsterås, inte så motiverande kan jag ärligt erkänna.
Då åker vi heller till vår vän Frida där har vi alltid kul och man känner sig alltid välkommen oavsätt om man kommer i mjukis och osminkad som om man kommer i de finaste kläderna!

Viggos tand kommer upp mer och mer, så söt han är lilla killen, han har också lärt sig att köra bil, det bara sprutar spott från munnen! Det är mysigt!

Jag har blivit mamma, det betyder att man numera firar morsdag i denna familjen också! Jag fick tre jättefina rostfria skålar, och ett kort, de va gulligt av dig Viggo (Thobias)
Tack för de...

Har inte så mycket att skriva, dagarna går och vi mår bra!


RSS 2.0