Haha, börjar de bli tjatigt tror ni? både ja och nej det är ju så mysigt när han pratar..
Vi va på speedway i tisdags han tyckte de va roligt, så fort dom körde förbi kurvan där vi satt så började han att skratta och ni skulle sett när dom körde ut med traktorerna och sladdade banan. Han sken upp som en sol! och inte nog med det han skaffade sig en liten tjej också..Han gick fram till henne och tog henne på handen, (hon kankse va 3-4 år) och då strök hon Viggo på kinden :) sedan gick han inte därifrån så söt

Idag är vi nere hos mormor för jag ska kilppa mig, sedan ska vi kolla på morbror när han spelar fotboll iaf en halvlek, jag ska ju jobba i morgonbitti så de blir inte så länge..

Sedan han Viggo va sjuk stämmer inget som har med rutiner att göra, han vill inte äta frukost och han vill inte gå och sova om vi inte ligger hos han..Och det resuterar ju i att jag eller Tobbe somnar också...Snacka om slut..

Annars är allt som vanlig, jobb osv...
Bebis mår bra verkar de som iaf den lever rövare på kvällarna, på dagarna känner jag inte något har väl fullt upp, jo jag känner att magen (redan) är i vägen..suck
Ställde mig på vågen med idag..SUCK +7 kg what the fuck, jag fattar inte denna gången rör jag ju för faen på fläsket och jag äter regelundet..
Så tråkigt...

I morgon är det valborgsmässoafton och vi ska fira den med Jesse och Anders det blir säkert trevigt kommer nog vara lite stressad bara :) Jobar till 17 ju..men men, gilla läget!

Idag åkte pappan i familjen iväg på ett litet äventyr, han och hans chef och en till anställd skulle på något galej, och vi fick stanna hemma..hihi hade nog inte varit så sugen på att följa med iallafall..dom skulle kolla på masiken osv fast Viggo hade nog uppskattat det ni vet tatttoooo

När jag va och hämtade killen på dagis igår så frågade dom om vi kallade han Vigge hemma...nä det gör vi inte sa jag..det va visst så att han hade börjat säga de om sig själv på dagis och då hade dom fortsatt och det är okej..killen börjar bli stor..

Vi sitter nu hos morfar Peter och väntar på gammelfarmor och gammelfarfar som skulle komma och hälsa på oss!

Efter jag hämtat han på dagis igår så skulle vi åka till Mönsterås för att få nya däck på bilen, undertiden dom skiftade fälgen och la på de nya så gick vi till apoteket för att Thobias behövde ha dom tabletterna som läkarn skrev ut till honom...Och de gjorde vi med men det va ju inte like kö på apoteket och haha ni som vet hur dan Viggo är så är det inte lätt att ha med honom i en affär, när vagnen stannar så ska man ju springa ner på golvet och de gjorde han med, rev ner lite som va på hyllorna och sedan hittade han ett hål mellan diskarna och sprang in till personalen som jobbade..haha skitunge=världens bästa unge!

Trevlig helg i solen!

/familjen

Nädå man blir inte deprimerad..seriöst varför skulle de komma snö?
 
Men bara att gilla läget...

Igår va jag ute och gick med Christin i vanlig ordning, men jag måste nog ringa ett litet samtal i dag, kännde mig som en riktig gammal kärring :)

Iofs så kanske jag skulle bli äldre än va jag är? Har hört att man får gå sjukskriven då :D
hihihi
Nu ska de ätas frukost..hejpåer

I helgen va vi och köpte nya trädgårdsmöbler! Härligt vad jag längtat...Mamma har varit här idag och hjälpt till att städa på altanen och montera ihop möblerna! Det är jätte fint nu, bara lite blommor och några snygga dynor som ska fixas!

Annars så rullar det på som vanligt, Viggo gör inte annat än att prata haha det är dock mest tattoon botta=traktorn borta

gullunge

 
Pappa va här i helgen med, då fick vi upp sandlådan som jag och Jesse inhandlade i fredags när vi va i kalmar på leos med Viggo han älskade det! speciellt när vi gick upp och åkte rutchkanan...Sedan garderoben som vi köpte för ett tag sen tss!!

Idag är Pappan i huset på fotboll i kalmar och jag sitter och hejjar på HV!

bebis mår bra, dock har jag lite ont i ryggen men det är inte att gnälla över, bara att JOBBA på inte tro att det går bättre av att vara hemma..lite synd att det är vissa som går hemma trots att dom INTE behöver..hahaha

Tänkte jag skulle bjuda på en magbild, men det får tobbe hjälpa mig med sen..ska se vilken vecka vi började ta kort i med Viggo...

 






På väg till pappa och skogsmaskinen, här ser ni arbetskläderna, och de nya dagis skorna...






Somnade när han tittade på traktor filmen :)



 

 


Nu sitter jag hemma hos mamma och Göran, Viggo sover som en stock sen ett tag tillbaka peppar peppar så har det gått jätte bra att få honom i säng trots att han varit så sjuk som han va!

Mamma och jag satt och pratade lite innan, och diskuterade lite om lungiflamation..Viggo hade ju "bara" en infektion i lungorna kanske för att han inte blev vaccinerad mot svininfluensan? Vad jag har hört så har det visst varit mycket fler fall av lunginflamation på barn iår..kanske är det en bivärkning av vaccinet?
Bara vad vi fundrarade över...

Nu är han iaf bättre..otroligt skönt men han får vara hemma på måndag med! Med mamma och morbror...

Hoppas Anton kryar på sig!

Vi önskar er alla en riktigt glad påsk!

Har tagit kort på de som Viggo fick av oss i påskägget..glömde ju berätta vad han fick av tranan med..ett par adidas skor och en skinnjacka! Vår coola kille nivet :)
De har jag inget kort på ännu men det kommer..

Igår va vi nere hos kossorna i lagårn och tittade, Viggo fick åka tator som han säger, sedan klappade han kossorna också!

Han hade lite feber häromdagen men det va nog inte så farligt han hostar lite men det är ingen fara...
Idag kanske vi ska åka till Åtvidaberg och gå lite på påskmarknad? vi får se vad som sker.
Annars så har vi det ganska lungt och skönt..tvättade all min tvätt igår skönt att ha lite färdigt iaf


Kalven som farmor få ge med spann och tutt, då mamman till kalven inte tyckte om att ha henne vid sina spenor.


Arbetsklädd kille klappar kossan


Påskägg!



GLAD PÅSK

Idag kanske man blir lurad :O haha

Jaja ska se om jag kan hinna skriva lite nu innan jag ska äta frukost och packa klart. Vi ska bege oss till Viggos farmor och farfar under påsken..Smsade Caroline igår för att höra om jag fick ta med mig tvätt, måste komma ikapp nu när vi ska vara lediga så många dagar..

Just ja, bebisen i magen mådde som fisken i vattnet, den sprattlade dom den skulle, ja allt va fint..Skönt!

Jag har köpt lite till Viggos påskägg som inte rymmer i ett påskägg..haha

Sedan har jag varit ute och gått med Christin och det är hur skönt som helst! (me like)
hahaha

Ett gått skratt förlänger livet, och det goda skrattet får jag var dag!

Nu ska jag packa klart och kolla om diskmaskinen är full...

hejochhå

RSS 2.0