Det blev en flicka! Våran söta älskade lilla Elly med mörkt hår kom den 27/9 kl 15.18 och vägde då 3650 och va 51 cm lång helt fantastisk..

Förlossningen gick bra, fort faktiskt från det att jag började ha "riktigt" ont tills hon kom tog det 1½ timme.
Eftersom vattnet gick natten till lördag så hade vi fått en tid för igångsättning kl 9 på måndags morgonen, jag hade dock kännt lite hemma innan vi åkte in men inget som gjorde ont..

Så när vi kom in så kopplade dom CTG allt såg bra ut och Tobbe gick till pressbyrån och köpte tidning och yatzy :D Vi spelade mellan värkarna läste lite och så...hade det mysigt inne på förlossningsrummet..

orkar inte skriva hela förlossningsberättelsen nu men jag lovar att den ska komma..
Viggo är stolt och hade velat lägga sig brevid :)

Snacka om att inte vilja komma ut!

Igår när jag va på MVC så va min riktiga BM sjuk, men tjejen jag fick istället va jätte bra..vi gjorde allt som vi skulle och när hon kände på magen vad huvudet va så sa hon att det inte va rörligt längre+att det hade sjunkt ner...

Hon ville även göra en innre kontroll för att"reta" lite, och när hon börjar känna tittar hon mig i ögonen och säger "Jag känner huvudet" WHAT! då svarar jag, kanske skulle åka hem och packa väskan då?!

Med andra ord är jag öppen några cm men bebis trivs bra, hade några värkar igårkväll men dom gick över, vi får se vad dagen har att erbjuda, mycket promenader iaf! så kanske det sätter fart..

Det som ororar mig lite nu är att det kanske går liiite för fort eftersom jag inte kännt något särsklit nu! Så skönt att ha väskan packad!

:D haha Med Viggo va den packad 2 veckor innan BF och vi packade den igår kväll BF+12 haha

ha en trevlig dag..

Åh vad jag blev lycklig när min älskade sambo kom hem i fredags, han hade köpt en helt underbar bukett med rosor till mig! Stor va den också!
Det gjorde att jag piggnade till lite, är som ni säkert redan vet efter allt tjat fruktansvärt trött på att vara gravid, det är jätte mysigt i många lägen men inte längre..
Jag kan inte ta på mig stumpor själv längre, och man har inte balans att stå på ett ben utan att falla framåt..Hoppas det händer något snart!

Viggo mår iaf bra, han pratar verkligen HELA tiden är det inte "mamma, aonton onna?" = mamma Anton gunga?
så är det traktorn, muuu, dä mä muuu....ja allt! Extra söt är han när han ska gå upp och ner för trappen, "Goggo upp" eller "Goggo nee"

Nu ska jag åka och panta lite flaskor och handla lite innan jag hämtar gullungen på dagis! <3


Jaha i lördags va de sagt att bebis skulle komma och vi har fortfarande inte sett den :) Det! känns sådär att gå över, hade nog hellre gjort det med Viggo och att denna kommit lite tidigare..men jag kan inte göra så mycket åt saken bara gilla läget!

Vad har hänt på en vecka då, jodå i fredags va morbror Johan,Jesse Viggo och jag på leos lekland, killen bara älskar det stod och skrek efter esse och oan hela tiden :) Jodå jag kröp lite i gångarna ´jag med men det resulterade i att jag troligen fick en infektion i benet, ska visa er varför snart...

Så lördag morgon när jag vaknade trodde jag att jag fått en propp i vaden, vi fick åka till kalmar där dom gjorde ett ultraljud på benet men allt va som det skulle!

Nu väntar vi med spänning på att bebisen ska titta ut jag spricker lixom snart!


Efter jag haft strumpor i 4 timmar....
Nope ingen bebis ännu. H*n verkar trivas :)
Dock gör inte jag det....


Igår va vi på kalas igen, Det va "esses" tur att fylla år, Viggo va som en pärla på kalaset kanske berodde de på att Jesses mamma tog med sig en hel back med DUPLO :D

Nu är han på dagis och jag har hängt tvätt och damsugit så nu ska jag vila mina ben som för övrigt ser ut som fan, vaderna är dubbelt så stora som vanligt, HEJJA vad jag älskar att få vatten i kroppen......
Ingen bebis ännu..kommer den inte idag som jag sagt så ändrar jag mig till den 15e :) Går säkert över några dagar bara för att vi trott att den ska komma innan.

Ibland undrar jag hur män tänker och bara så ni vet ska jag bli en riktig man i mitt nästa liv..
Det va allt jag ville säga idag.

Idag vaknade jag 05.20 och kännde mig riktigt utvilad, med tanke på att jag sov som ett a*sel natten innan med massa förvärkar och skit så va det underbart att vakna idag.. Det är så otroligt skönt att Viggo sover i sin säng hela nätterna vi får plats i sängen då :) Han ligger och sussar fortfarande och T har åkt till jobbet, jag har ätit 2 knäcke och druckigt kaffe..

När jag lämnat Viggo på dagis åker jag till "esse" för att äta frukost med henne!
Hon är guld värd!

Viggos morfar undrade om han fick komma och hämta Viggo på fredag så dom kunde mysa tills på lördag så då blir vi av med vår ögonsten.. :(

Nähe nu ska jag stryka lite tvätt medans den lille fortfarande sover..jag har sådan energi idag! HÄRLIGT


RSS 2.0