Väldigt länge sen jag skrev nu, (som vanligt)

Mycket har hänt, men vi alla mår bra..Viggo utvecklas duktigt kan man säga, jösses vad det händer saker hela tiden!

Jag tyvärr varit väldigt dålig på att ta kameran med mig när vi gör något..men ska lägga upp ett gäng här nedan tänkte jag.
Vi har varit "finfrämmat" hos våra vänner där vi fick mycket god mat och BLÅBÄRSPAJ mums! den höll på att bli svart men det gick bra :)

Morsdag har det varit med, till mamma köpte brorsan och jag en ute blomma med ett hjärta, fint blev de!
Själv fick jag frukoost på sängen av viggo och Tobbe, dom hade tillochmed plockat lite blommor till mig :) eller kanske va de min mamma som gjorde de (vi sov hos dom då det va morsdag)
Jaja tanken som räknas..

Idag var det första gången Viggo va på dagis utan att jag hade jobb, konstigt va det verkligen..Skulle bara jobba torsdag denna veckan men det blev visst tis-tors..härligt!

Vi har också varit på föräldrargrupp Thobias och jag, Viggo fick vara hos mormor :) som för övrigt har varit här några dagar myyss!
Gruppen va jätte trevlig, roligare än förra faktiskt!

Jag har varit hos barnmorskan allt va jätte bra, dock är jag stor redan låg över normala denna gången med :D haha! Hb va bra trots att jag inte äter några järn tabletter, 130 låg de på, blodtrycket va 121/70 tror jag, sf 27 och det minde roliga +11 kg..trots att jag inte gör annat än att rör på mig känns de som!


Full fart på leklandet


Tror ni han är nöjd?


Arbetsklädd!

Nöjd och skitig unge! Kolla in håret :)

"Dä ä tatton"! säger han sötungen


Viggo har fått en riktig bula på dagis idag, ska se om jag kan fånga den på kort senare...
Har inte skrivit på länge men som ni redan vet så prioriterar (stavas de så?)  man lite annat än att sitta här när man har jobbat hela dagarna, finns ju lite att göra!

Nu ska jag dricka kaffe och sedan ska Christin och jag ut och gå!

RSS 2.0