Året är snart slut detta året har gått precis lika fort som alla andra, Mycket har hänt iofs, vi har blivit 4 i familjen vilket är helt fantastisk!

Men ni ska veta att det är inte alltid en dans på rosor, man är trött konstant men va gör de, vi kan ju sova när vi blir äldre..Fast då kommer vi säkert gnälla på barnen att dom sover bort hela dagarna :D haha

Nyårsafton ska vi spendera med Jesse och Jocke i mösnterås, mysa lite med mat och god dricka! Barnen ska givetvis vara med det...

Har ni några nyårslöften?

Jag har många, men en sak är säker jag ska fortsätta min kamp mot vågen det kommer ta tid men jag vet att jag kommer att fixa det kanske om ett år ska jag vara lite nöjd med mig sjäv iaf! Så hälp mig med det är ni snälla, jag behöver all pepp jag kan få, det är inte alltid så lätt att få tid till att träna  när man har två små barn. Det blir att man prioriterar annat tyvärr, jag tänker ofta tillbaka till den tiden då jag tränade minst 6 dagar i veckan med både spinning först och sedan ett pass på gymmet.. Det är inte riktigt så det funkar längre, men jag har fått en underbar sambo och två underbara barn det är mer värt än något annat! Men jag ska neråt jag vet att jag kan sådeså!


Nu är julen över skönt!
och vet ni?! Vi fick en ny dator av min pappa, Ingela min farmor och farfar! pippi som viggo säger, detta innebär alltså att jag har en mellanslagsknapp :)

Ska se om jag kan ladda upp lite bilder av julen, Viggo blev som jag trodde skjut rädd för "bonten" men efter ett tag i mitt knä gick de bra och på julafton när tomten kom så gick han faktiskt ner och tog paketen ur tomtens hand :)

Nu ska jag städa för det ser verkligen ut som helvetet har brakat loss!

Jaha nu sitter jag i soffan och tittar på granen som lyser så fint, skinkan är på spisen, Thobias är hos sin chef och får julklapp, och barnen sover!

 

Idag när vi vaknade hade vi -24 ute inte så jätte skönt, men T stannade hemma idag för att det va så kallt, maskinen mår visst inte så bra när det är såhär kallt.

Jag blev såklart jätte glad, min kära sambo är ganska mycket på sitt jobb som ni vet så varje sekund som han är hemma gör mig jätteglad!

 

Idag har vi varit hos våra fina vänner i den ”stora” byn fick fina julklappar! <3

 

I morgon kommer jultomten hit vi ska fira jul med min pappa, Ingela min farmor och farfar och Johan!

Julklappar är inte så viktigt längre, när man får barn så tänker man på dom och gör allt inför julen för deras skull, visst tycker jag det är roligt att få julklappar men det är ändå inte desamma.

Det jag önskat mig är en trevlig jul med glada miner och trevligt sällskap, kanske hade det inte suttit fel med en ny dator så jag det inte behöver ta 150 år att skriva ett inlägg, ni som sett vår dator vet va jag menar..men det tror jag inte haha J

 

Nu ska jag se om jag kan lägga upp lite bilder

 

Familjen Jonsson/Weidner önskar alla som läser en riktigt GOD JUL

Kunde inte lägga in fler bilder nu det blir fel på sidorna...Julgranen har nu fått lite mer glitter!

 


Jag erkänner jag ljög! hinner inte med detta nu...

Ska åka till stan nu med min fina vän Jesse, utan barn! lovar att återkomma imorgon med bilder på allt stök och bök!


RSS 2.0