13-14/12 händelserik helg V 18 dagar

Ja det har hänt mycket i helgen...vad ska vi börja?
Jo vi skulle ju som sagt ner till Morfar och hälsa på, vilket resulterade i att vi åkte till Mormor för att lämna av våran andra bebis....(hunden).
Sen bar det av till Kosta för att hälsa på där och även gå till outletten för att köpa lite julklappar vilket vi hittade en del också faktiskt..
Men innan vi gick upp så skulle det bytas lite blöja och så, som alltid så tycker våran son om att "skvätta" lite på sin mamma när hon byter blöjan, och det gjorde han även denna dagen, då också ganska så mycket.......Iofs så har jag lärt mig en sak, man ska ta fram allt innan och inte böja sig ner till väskan när han ligger med snablen i vädert :)


Nerkissad mamma och två små söta fötter :)




Morfar och tant Ingela på julklappshandlingen...

Grabben sov ju som en klocka hela tiden..



Och efter vi kommit hem med våra kassar så vankades det mat, kasslergratäng som smakade himla gott...
När vi sedan hade ätit så packade vi våra saker och skulle åka till Mormor men på vägen så blev vi stoppade av polisen och det va ju jag som körde då pappan i familjen tagit en öl till maten, och det är konstigt att man alltid ska bli så nervös :P men det va ju inget konstigt så vi fick åka vidare efter ett blås på 4 sekunder och en visning av körkortet. Vi stannade även till hos gammelfarmor och farfar för att säga hej bara, så det blev ett snabbt besök :)


Dom "gamla" med lillgrabben..

Vi åkte till mormor och så stannade vi där över natten, första natten borta :)
Och denna lördagen led mot sitt slut, eller kanske man skulle säga Lucia? tyvärr har vi inte verken sett eller hört någon lucia iår...

Söndagen började med frukost vid 10 tiden och sedan gick pappa med Göran ut i garaget för att byta olja i bilen och lite, Mormor Viggo och jag skulle ut och gå  5 km senare va mamman i familjen  precis slut, och genomsvett, visst va de skönt efteråt längtar lite tills man kan gå på spinning igen.. så dom resterande kilorna försvinner :)


Pappa och son vid fikapausen...

När pappa väl va färdig så åkte vi hemåt, inte hela vägen för vi stannade till i nybro hos Jessica och Alexander för att visa upp vår fina son :) Vi fick gott fika och även en fin tröja och badankor, tack säger vi för det!!


Pappan, Alexander och hunden Filippa..

Och så får jag väl ta att avsluta detta långa inlägg med en bild på mamman själv efter önskemål...
Tack och godnatt för idag...

Visst är hon snygg mamman? haha


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0