8/3 Fötter

Idag började vi dagen med att åka till Lucas och Frida hade nämligen hört att det vankades kaffe där vid halv 10 tiden..hihi Vi drack kaffe och pratade en stund innan vi tog oss i kragen för att gå en promenad..Vi hämtade också Alice från dagis. När vi åter kommit hem så tog vi en kaffe igen...


Innan promenaden.


Viggo har hittat sina fötter, han ser så rolig ut när han leker med dom, han gör också tappra försök att vända sig från rygg till mage med hjälp av sina fötter :P





Vi har ju också börjat ge Viggo lite ersättning och han tycker om det, han är inte heller lika hungrig längre så antagligen funkar.
Ikväll blir det promenad med Christin och Anton om inte Anton stannar hemma hos pappan, ska inte Thobias spela innebandy idag så får Viggo vara hemma med hos pappa.

I morgon är det skärtorsdagen och vi ska åka tillblåkulla, eller inte blåkulla men Ukna till farmor och farfar. Jag har hört att farmor har legat i och fixat iordning spjälsängen till Viggo så han slipper sova i vagnen :) Vi kommer tillbringa påsken där uppe. 


En glad fis som börjar bli lik sin morsa va?



Kommentarer
Postat av: Mormor

På detta kortet är han väldigt lik sin mamma när hon var liten!Ni få ha en trevlig påsk och hälsa till dom!Kör försiktigt bara.

2009-04-08 @ 15:17:40
Postat av: Morfar

GLAD PÅSK på er önska morfar o Ingela.

Inte för många ägg bara.

2009-04-09 @ 06:30:31
Postat av: Åsa

så det blir en sväng till Uknesia i helgen ;-)



Åke ska gräva å styra hela helgen... (han nöjde sig ens inte m 1 grävmaskin utan tog hit 1 till!!) så jag får typ sköta mig själv :-D haha om du har tid å känner för en långprommenix m barnen så vore de kul.



läste tidigare inlägg... såg att du varit på me&i. Såna är alltid kul men brukar bli dyrt ;-)



kram

2009-04-09 @ 09:59:35
Postat av: Linda

Mormor: Ja vi ska köra försiktigt och glad påsk



Morfar: Glad påsk på er med!



Åsa: Me&I blev dyrare än vad vi tänkt oss :) Mycket möjligt att vi kan ta en promenix!

2009-04-09 @ 14:01:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0