30/4 Valborg

Igår va vi i kalma en runda, vi skulle köpa ett insektsnät till Viggos vagn + att vi köpte lite paket till Frida och Ronny dom fyller ju år :) Frida bad oss köpa lite blöjor till henne med, det gjorde vi och när vi kom för att lämna dom och paketen så de första Alice gör när hon ser Thobias är att gå fram och sträcka ut armarna :) så gullig, Thobias tycker hon är cool :)
Så han fick lämna Viggo till mig och plocka upp henne i famnen, sen va hon där tills vi skulle åka, så gullig.

Viggo har smakat på majskrokar, han verkar tycka det är gott. Vi va även på fiket med Frida, Alice och Lucas igår. Så trevligt.

Snart blir de frukost sedan bär det av först till öppna förskolan en stund sen ska vi till badet för sista gången denna termin.

Det är ju som alla vet varlborg idag, vår familj ska inte göra något särskilt, pappan jobbar visst till halv 7 eller nått så vi sa att vi får väl grilla lite och mysa lite själva...ojoj nu har man blivit gammal...
Minns när man va lite yngre och man skulle ut på stan å roa sig, man va först hos kompisar och gjorde sig i ordning och snackae skit men den tiden är förbi.... Men vi älskar de livet vi har nu Viggo är det finaste som finns.

Vi önskar alla en trevlig valborg även fast det inte tänds några eldar.


Alice och sin lilla bebis!


Viggo fick han sin keps på sig igår när de va så varmt och visst är han skön!


Lucas hade med keps fast de va syrrans


Å så Frida och jag..


Här är det smak på majskrok för första gången.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0