16/12 Besök av BVC V 20 dagar

Vad ska jag börja? Vi skrev inget igår för det hände inte så mycket allt gick som det skulle Viggo är vaken nästan hela dagarna nu känns det som, hinner inte med så mycket mer än att titta på hur söt han är när han sover :)



Som ni ser så har han blivit tonåring redan han har fått "finnar" under ögonen, nä dom kallar det hormonplitor eller nått, bebisar kan få sånt.,.men han är söt ändå!!


Give me five?


Så började dagen idag, sedan rullade den på Viggo satt i sin sitter och hans morsa fick för sig att baka kladdkaka som hon kunde bjuda på senare när BVC Tina skulle komma jag tog även fram strykgärnet för att stryka lite och damsugaren för att suga upp alla Lukas hår innan Tina skulle komma på besök. Hon kom vid halv 2 med vågen i handen, vi vägde Viggo med en gång och han hade gått upp nästan 500g sen i Måndags förra veckan, hela 485 gram, det är inte dåligt vad han äter :) Hans huvud hade med ökat med en cm..

När Tina hade åkt så kom pappa hem efter en stund, då så åkte vi till oskarshamn för att vi behövde några kortärmade boddis till vår son, vi handlade också lite på Maxi innan vi åkte hem igen..
Nu sitter vi och kollar på tv eller Viggo har son favorit plats på pappas mage..


Mina pojkar.

Imorgon ska Viggos morsa försöka laga kroppkakor som vi ska ha på julafton, vi får se hur det går :)

tack och hej...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0